Undervisning

Er du også blevet vild med dans?​

Privat lektion for par

Skal kæresten, manden eller konen have en sjov anderledes oplevelse, kunne en undervisningstime være en god ide

Lektion er på 50 min, og undervisningen tilpasse parret.

bookning: evers@email.

Undervisningen er på Nørrebro

Dance fit

En aktiv danse fitness time med Zumba fitness og Ballroom fitness i skønne omgivelser i Soulhouse på Nørrebro hver mandag kl. 17.00

Dans og ferie

Lær de populære standard og latinamerikanske danse som du ser det på TV i Vild med dans.

Thomas underviser på Swingtimes Ballroom fitness uge på Club La Santa Sport i uge 2.

Nærmere info: www.swing-time.dk

Les lancier

Les lanciers stammer oprindeligt fra Storbritannien, hvor den blev kaldt the lancers quadrilles. Dansen blev udviklet af John Duval i 1817, og blev meget populær i 1820'ernes England i forskellige former. En af disse udgaver blev udviklet af Joseph Hart. Harts version nåede i 1850'erne Paris, hvor komponisten Mikel komponerede nye melodier til dansen. I 1860'erne nåede Harts version med Mikels melodier til Danmark under navnet 'les lanciers', hvor dansen hurtigt blev populær i de højere sociale lag, hvorfra den bredte sig blandt andet til landets gymnasier som årlig tradition.

Lær denne sjove og hyggelige dans, hvis der skal være stil over dit arrangement.

Firma dans

Start eller slut dagen på jobbet med en dans.

Få Jeres helt eget dansehold.

Giv dine medarbejdere / kollegaer / partnere mulighed for at få rørt kroppen, lattermusklerne og ikke mindst hyggeligt samvær. Skub bordene i kantinen til side, i kundearealet, lageret eller hvor pladsen er bedst.

Dansen kan bidrage til samarbejde, giver god underholdning, motion og sammenhold. Denne oplevelse vil uden tvivl få smilet frem, og du vil opleve at det er en effektiv form for motion og en ny og anderledes måde at kommunikere og være sammen på. Dansen har sit eget sprog, som er meget vigtigt når vi møder nye mennesker, kunder som kollegaer.

Undervisning kan bla. ske med Thomas Evers Poulsen & Michele Evers Poulsen